Strukturmetoden® er udgivet i bogen Knæk Koden til Glutenfrit Brød. Her finder du den fulde beskrivelse af teorien samt en lang række opskrifter, der er gennemtestet af Karinas mange deltagere på bagekurser.
Du kan finde et udvalg af opskrifterne fra bogen her eller på Karinas hjemmeside.
Chokoladeboller
Lækre, bløde glutenfrie chokoladeboller. En bolle, som hele familien har lyst til at sætte tænderne i uden at tænke over, at den er glutenfri.
Find opskriften på glutenfri chokoladeboller her.
Grove sandwichstykker
Grove glutenfrie sandwichstykker med masser af mæthed og næringsværdi. Et brød med bi i på den gode måde!
Find opskriften på grove glutenfrie sandwichstykker her.
Glutenfri surdejsboller
Grove surdejsboller – perfekt til morgenmaden! Surdejen giver dybde i det glutenfrie brød og Strukturmetoden® sørger for at den grove bolle ikke bliver tung og kompakt.
Find opskriften på glutenfri surdejsboller her.
Glutenfrit valnøddebrød
De voksnes favorit! Et lækkert brød med masser af smag. Et glutenfrit brød, som dine gæster vil bede om opskriften på.
Find opskriften på glutenfrit valnøddebrød her.
Glutenfrie pirogger
Vælg én af mine yndlingsfyld eller lav dit eget fyld. Her får du opskriften på en lækker glutenfri dej, der er nem at rulle ud og arbejde med.
Find opskriften på glutenfrie pirogger her.
Glutenfrie rundstykker
Lækre, sprøde glutenfrie rundstykker! Her får du opskriften på bloggens absolutte yndlingsopskrift. Rundstykker efter Strukturmetoden® bringer smilet frem på alles læber.
Find opskriften på glutenfrie rundstykker her.
Læs mere om Strukturmetoden® og find flere opskrifter i bogen Knæk Koden til Glutenfrit Brød.