Strukturmetoden® blev til i årerne efter Karina blev mor til et glutenintolerant barn.
Karina er udannet i ernæring og sundhed og har altid haft en stor kærlighed til gode råvarer, mad og måltider med alt, hvad det indebærer.
Da Karina blev tvunget til at købe glutenfrie brød, tog det hende ikke lang tid at opdage, at det glutenfrie marked er fuld af underlødige glutenfrie produkter – både når det kommer til næring, men også smag og konsistens.
Og bagningen startede fra nul igen. For alt, hvad vi ved om bagning er bundet op på vores viden om, hvordan vi giver gluten de bedste betingelser.
I kampen for at bage godt glutenfrit brød til sin datter – som resten af familien også kunne nyde, blev Strukturmetoden® til.
Siden 2016 Strukturmetoden® gennemtestet og forfinet på Karinas mange kurser i glutenfri bagning. Det luftige og smagfulde glutenfrie brød er igennem årene godkendt af både Karinas egen familie, gæster i huset og de mange hundrede deltagere på kurserne.
Stor viden og erfaring om glutenfri bagning
Siden 2016 har Karina arbejdet professionelt med glutenfri bagning, opskriftudvikling og rådgivning om den glutenfrie hverdag.
Karina har opbygget en kæmpe viden om, hvordan glutenfri bagning fungerer og forskellige meltypers egenskaber. Kombineret med Karinas uddannelsesbaggrund i ernæring og sundhed, giver det mulighed for at skabe unikke brød, hvor både smag, kvalitet og næring er i top.
Karinas store kendskab til den glutenfrie målgruppe gør hende til den perfekte samarbejdspartner, når et godt glutenfrit brød skal udvikles.
Privat
Privat er Karina gift med Asbjørn og har to døtre fra 2009 og 2011. Familien bor i Silkeborg, hvorfra Karina driver onlinedelen af sin forretning og kører ud til hele landet med kurser og brødudvikling.
Du kan kontakte Karina her eller læse mere om Karina og en glutenfrie verden på www.karinabaagoe.dk.