Vil du servere glutenfrit brød, som får dine gæster til at komme igen og anbefale jer for det gode brød?
Passer de vakuumpakkede, glutenfrie brød ikke til din vision og din stolthed?
Måske tror du, at glutenfrit brød skal være tørt, tarveligt og smage af pap…
Men det var i gamle dage!
Så lad os sammen udvikle jeres eget, helt perfekte glutenfrie brød!
Min store erfaring med opskriftudvikling og glutenfrit brød, gør at jeg kan udvikle velsmagende og luftige glutenfrie brød ud fra dine kriterier!
Jeg ved, hvor faldgruberne er, og hvad der virker, når man skal udvikle glutenfrit brød. Jeg kender de glutenfrie meltyper, hvordan de fungerer sammen, hvilke der “smager af glutenfri” og hvilke, der giver et tungere glutenfrit brød end andre.
Kontakt mig for at høre nærmere, eller læs videre under billedet.
Glutenfrit brød er på fremtidens menukort
Har du en café eller restaurant, har du helt sikkert oplevet den stigende efterspørgsel på glutenfrit brød.
Vi befinder os lige nu i et vakuum, hvor flere og flere ønsker at spise glutenfrit, men alligevel ikke efterspørger det, fordi kvaliteten af det glutenfrie brød sjældent lever op til den kvalitetsbevidste forbrugers krav.
Glutenfrit brød er på fremtidens menukort. Jeg tror på, at glutenfrit brød kommer til at spille lige så stor rolle på caféerne i fremtiden, som caffe latte gjorde i 00’erne.
Strukturmetoden® giver mulighed for at variere dit brød i uendelighed! Vi kan bruge majsmel i gourmetklasse fra Italien eller Dittes økologiske linsemel fra Samsø. Vi kan lægge vægt på smagen – eller på økologi og sundhed, lokale råvarer eller surdej. Valget er dit. Og jeg hjælper jer gerne med at skabe et brød, der bakker jeres vision op.
Få jeres helt eget glutenfrie brød – og skil jer ud!
Jeg elsker at skabe gode glutenfrie brød, som får både kunder og køkkenchef til at gå hjem med et smil på læben!
Herunder kan du se, hvad jeg oftest hjælper med, men det starter altid med en snak om dine ønsker og drømme.
- Udvikling af jeres signatur brød.
Skil jer ud med jeres helt eget glutenfrie signaturbrød, som får kunderne til at anbefale jer! Med udgangspunkt i jeres vision og viden om jeres kunder og min erfaring med glutenfri bagning, skaber vi et brød, der får kunderne til at komme igen. - Udvikling af burgerbolle eller sandwichbrød
Sæt en dag af og lad mig hjælpe jer med at udvikle jeres glutenfrie brugerboller, sandwichbrød eller tapasbrød, så det passer ind i jeres menukort. Jeg kommer med et udgangspunkt ud fra jeres ønsker og sammen finder vi frem til det, der passer præcis til jeres menukort. - Workshop for køkkenpersonale.
Vil I gerne meste den glutenfrie bagning i hverdagen og sætte glutenfrit brød på menukortet som et fast supplement? Så er en workshop for alle køkkenansatte måske det rigtige for jer.
Vi bager nogle af mine favoritbrød, som I har mulighed for at bruge som de er eller rette til, så de bliver jeres egne. Jeg lærer jer håndværket og hjælper med retningslinjer for kontaminering, så glutenfri bagning kan blive en del af jeres hverdag.
Kontakt mig her, så tager vi en snak om, om jeg er den rette til at hjælpe jer.